isuv logo

Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë duke ju përgjigjur kërkesave në rritje të konsumatorit dhe të tregut shton gamën e shërbimeve analitike në saj të ardhjes së aparaturës së re Spectrofotometër Uv-Vis

Me Shume...

Fushatë sensibilizimi për parandalimin e Afrikan Swine Fever

Me Shume...

Rikonstruksioni pas tërmetit

Me Shume...

Akreditohen 49 teste të reja analizash për sigurinë ushqimore, rikonstruktohet laboratori i ri në ISUV

Me Shume...

Hapet paneli dy ditor i degustimit të vajit pranë ISUV-së

Me Shume...