isuv logo

✍🏻 Dita Botërore e Sigurisë Ushqimore

 

Në Ditën Botërore të Sigurisë Ushqimore, me Ministren e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Znj. Milva Ekonomi, Drejtuesen e Përgjithshme të Autoritetit Kombëtar të Veterinarisë Znj.Tana Kika dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Z.Bledar Skenderaj zhvilluam një vizitë të mbushur me diskutime mbi bashkëpunimin midis institucioneve, garantimin e sigurisë ushqimore dhe strategjitë që duhen ndjekur në arritjen e këtij qëllimi. 

Kjo vizitë i shërbeu gjithashtu njohjes reale me zhvillimet inovative të arritura vitet e fundit, në rrugëtimin për të përmbushur plotësisht kërkesat e BE lidhur me sigurinë ushqimore.

#ISUV #SiguriUshqimore #BashkëPërSigurinëUshqimore