isuv logo

Rikonstruksioni pas tërmetit

Pas dëmtimeve të tërmetit të 26 Nëntorit 2019 dhe amortizmit përgjatë viteve, me mbështejte të Kryeministrit Z.Edi Rama dhe Ministrit të MBZHR Z.Bledi Çuçi u bë i mundur fillimi i punës për rikonstruksionin total të godinës qëndrore të ISUV me parametra të standarteve Europiane dhe cilësisë më të lartë të ndërtitmit.

Cilësia e Sigurisë Ushqimore dhe Veterinare tashmë do të ketë “Kështjellën” e vet laboratorike me parametra të BE-së.

Falenderim të veçantë për Qeverinë Rama dhe Ministrin Çuçi për mbështetjen financiare që po i jep Institutit të Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë.