isuv logo

Orari i Shërbimeve

Në kuadër të funksionimit  dhe të menaxhit të Qëndrës së Referencës Laboratorike ISUV Ju njoftojmë mbi orarin e kryerjes së shërbimeve si më poshtë:

Pritja e kampioneve dhe plotësimi i dokumentacionit në Zyrat e Pritjes

E hënë - E enjte: 08:30 - 14:30pm
E premte : 08:30 - 12:00pm

Akreditimi

Akreditimi nga Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit dhe Accredia

Më Shumë...

Shërbime

Më Shumë...

Network

The European Union summary report on trends and sources of zoonoses, zoonotic agents and food-borne outbreaks in 2016

Më Shumë...

Zv. Drejtori Teknik - Znj. Jonida Boci

Drejtori i Përgjithshëm - Z. ILIR AJDINI