isuv logo

Shqipëria i bashkohet EFSA-s në fushatën mbarë evropiane për të parandaluar Murtajën Afrikane të Derrave (#StopMAD)

Me Shume...

Vizitë e Ambasadorit Luigi Soreca në Ambientet e ISUV

Me Shume...

Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë e ushtron aktivitetin e tij bazuar në Ligjin Nr. 9863, datë 28.01.2008, “Për ushqimin” i ndryshuar.
 

Me Shume...

Takimi OPEN BALKAN midis ekspertëve të qeverisë Shqiptare, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë.

Me Shume...

Vizitë në Institutin e Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë nga Ministri I Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Znj. Frida Krifca

Me Shume...

STOP ETHET AFRIKANE TË DERRIT.

Me Shume...

Pyetje të Shpeshta

rreth 

Influenca Aviare

Me Shume...
Me Shume...

Mëso të Lexosh Ushqimin Tënd

Ligji për Etikitemin e Ushqimeve në Shqipëri është në një linjë me ligjin e Bashkimit Evropian. Është më e thjeshtë të lexojme dhe kuptojme çfarë përmban ushqimi që konsumojmë.

#thefoodsafetyproject #euinalbania #Albnania #foodsafety #labelcampaign #AKU

Me Shume...

Marrëveshje Bashkëpunimi mes Institutit të Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë ,Autoritetit Kombëtar të Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve dhe Universitetit Bujqësor të Tiranës.

Me Shume...
Me Shume...

Instituti i Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë duke ju përgjigjur kërkesave në rritje të konsumatorit dhe të tregut shton gamën e shërbimeve analitike në saj të ardhjes së aparaturës së re Spectrofotometër Uv-Vis

Me Shume...

Fushatë sensibilizimi për parandalimin e Afrikan Swine Fever

Me Shume...
Me Shume...

Akreditohen 49 teste të reja analizash për sigurinë ushqimore, rikonstruktohet laboratori i ri në ISUV

Me Shume...

Hapet paneli dy ditor i degustimit të vajit pranë ISUV-së

Me Shume...