isuv logo

Vizitë e Ambasadorit Luigi Soreca në Ambientet e ISUV

 

Ambasadori i BE-së Luigi Soreca zhvilloi një vizitë pranë ambienteve të ISUV dhe u njoh nga afër me investimet dhe punën e kryer nga drejtuesit dhe stafi i institutit në favor të garantimit të cilësisë së produkteve ushqimore dhe me impakt në jetën e qytetarëve dhe të eksporteve të bujqësisë shqiptare.

Falë mbështetjes së BE-së në infrastrukturën laboratorike të ISUV kemi të garantuar standarte të sigurisë ushqimore.